MENÜ

Életem röviden
Olvassátok sok szeretettel.

2009.06.01. Hétfő

 

Dávidnak nincs túl jó kedve, mert haza kell ma mennem.. Semmihez nincs kedvem csak itt maradni Dávidnál! Nagyon rossz lesz Dávid nélkül és én nem akarok menni itt akarok maradni. Utálok búcsúzkodni. De itt az idő menni kell. :( Nagyon rossz volt látni ahogy a busz távolodott Gyöngyöstől! Sírtam, mert búcsúznom kellett szerelmemtől. Hiányzik.

Itthon minden más nincs itt. Nagyon hiányzik. Msn-en meg nem ugyan olyan beszélgetni mint személyesen, de azért ez is jobb mint a semmi. Szegény ő is nagyon szomorú, de fel a fejjel még látjuk egymást.

 

2009.06.11. Csütörtök

 

Sziasztok bocsi, hogy eddig nem írtam, de nem volt miről. Azóta nekem is és Dávidnak is lett webcamerája és minden nap bekapcsoljuk = ) Nagyon jó látni Dávidot minden nap :D Nagyon- nagyon szeretem Dávidot és nem akarom elveszíteni. Nem szereti, ha egy lány szégyenlős. De jó, hogy ilyen remek pasit találtam magamnak. Most már vége a szegyenlősködésnek.

 

2009.06.12. Péntek

 

7 órakor keltem fel ma. Sajnos szerelmemmel csak este 11kor tudok beszélni az még kicsit arébb van. Hajnali 1-ig vártam Dávidot, mert bulizni volt. Tök király. De legalább ő jól érezte magát. Imádom őt!

 

2009.06.14. Vasárnap

 

De jó lenne ha már itt lenne Dávid. Nagyon szeretem és hiányzik nekem. Elegem van a szüleimből. Anyám velem veszekszik Ádám miatt. Apa meg el tilt a nettől, ha pótvizsgáznom kell!  Na de nem érdekel egy a lényeg, hogy Dávid jöhessen a többi nem fontos.

 

2009.06.27. Szombat

 

Képzeljétek el Dávid nálam volt 20.-26-ig! Úgy volt, hogy 28-ig marad, de otthon ma meg holnap dolgoznia kell. 6 és fél napot voltam vele! Olyan nehezen viselem azt, hogy nincs velem! Befújta a Brumi macit és azon érzem az illatát és most, hogy nincs velem azt szorongatom. Szerdán lehet, hogy megyek hozzá egészen vasárnapig. Tanulni is fogok ott meg itthon is. Nagyon jól megy a Történelem, Magyar, Irodalom. Szeretem Dávidot! Sokat segített a tanulásban.

Bár csak vele lehetnék és meg csókolhatnám az egyetlen igaz szerelmemet.

 

2009.06.28. Hétfő

 

Ma 02:00-kor feküdtem le. Fél 6-kor keltem fel utána vissza aludtam és 14:20-kor keltem fel azóta fent vagyok. Metinben is nagyon jól alakulok.

Bárcsak Dáviddal lehetnék sokkal jobb kedvem lenne mint most. Érezhetném, hogyan csókol, meg az érintését, illatát meg mit tudom én még mit.  Imádom őt!

 

2009.06.29. Kedd

 

Ma 10:15-kor keltem fel. A héten még nem tanultam semmit Dávid ez miatt kicsit dühös rám, de majd kiheveri ha meg nem akkor így jártam. Szeretem őt és nagyon fontos nekem az ő véleménye.

Hírek

  • Honlap folytatása
    2012-07-29 21:58:04

    Sziasztok. Holnap folytatom a blog írását mindenkinek jó éjszakát puszi sziasztok

  • Blog folytatása
    2012-07-27 20:20:04

    Sziasztok a blogot csak 2012.07.30.-án tudom folytatni, mert jelenleg nem otthon vagyok. Meg értéseteket köszönöm és szeretlek titeket mindenkinek szép és jó nyári szünetet kívánok

Szavazás

Folytassam a blog írását?
Nem
Igen
Asztali nézet