MENÜ

Életem röviden
Olvassátok sok szeretettel.

Sziasztok. Szeretnétek, ha folytatnám az oldalt ? Írjatok levelet és folytatom. 10 levél esetén folytatom és kérem a levélnen véleményt, hogy szerintetek milyen az oldal? Köszönöm elöre a leveleiteket Kedves olvasóim. Email címem : madarka50@freemail.hu :) Sziasztok meg hoztam a folytatást. :D Pusziim <3

 

2010.04.1-6-ig

Sziasztok. Elsején öcsém azzal viccelt meg, hogy Dávid meg csalt.Én meg hát el hittem ő meg jót röhögött rajtam. Cicával ma voltunk 1 órát kocsikázni. Közben nagyon jót beszélgettünk és zenét hallgattunk.
Másodikán pénteken kaptam reggel 1 sms-t anyuéktól névnapom alkalmából. Esett az eső. Cica hazaért és megnéztünk egy filmet aminek 6 körül lett vége. Én ki találtam, hogy mennyünk el sétálni a Bacsó kúthoz. Cica beleegyezett. Jött velünk Peti is. 20:30-ra vissza értünk utána megnéztük a Barátok köztöt és mentünk fürdeni, éjjel meg elvoltunk :$
Harmadikán  reggel 9-kor alig birtunk ki kelni az ágyból utána meg irány be Gyöngyösre.. Aztán haza és ettünk, aludtunk. Aztán hívott Jani minket, hogy fél7 körül Tarjánban vannak. Aztán végül fél8-ra értek ki. Felmentünk a Bacsóhoz, onnan le Dávidékhoz. Ádámot (Dávid haverját) le itatta Dávid apukája Imre aztán éjfélkor elmentünk a Musiba.  Nagyrédén volt található, de azóta már bezárt. Onnan 2 körül le Ecsédre, onnan 3 körül haza. És aludtunk egyett =)
Negyedikén 16:45-kor keltünk fel. Kajáltunk. Utána pedig tv-t néztünk.
Ötödikén reggel 9-kor idegesen ébredtem. Össze vesztem Dávid apjával. Utána Dávid mondta, hogy utál aztán elmentek locsolkodni. 1 óra múlva vissza jöttek. Akkor bejött az apja, hogy mennyünk enni. Én nem mentem. Egyedül ment enni Dávid. Utána megnéztük a Tuti lúzert tök jó film volt. Végül ki békültünk. Én is ettem, de csak Dáviddal.
Hatodikán reggel 9-kor vagy 10-kor keltünk. Ettünk. Tv-t néztünk. Késöbb elmentünk képeket csinálni. Utána együtt voltunk. 17:45-kor meg jöttem haza. Öcsikém bejött elém a Stadionokhoz. Kellemesen utaztam. Csak a szívem fáj, hogy el kellett jönnöm tőle. 8 körül érhettem haza. Nem sokkal késöbb anya és apa is hazaért. Megint veszekedtek sajnos. Majd nem mindig ez van szóval nem nagy ügy. Csak, hogy én ezt nem tudom sehogy se megszokni. Valahogy nem megy sajnálom. Én nem ilyen jövőt fogok majd csinálni a gyerekeimnek. A nyugalom sokkal jobb szerintem.
Hetedikén már itthon vagyok. Ma kezdődött meg a suli, de nem mentem be, mert öcsém nem hagyta itthon a kulcsot. Szóval jó napom van. Voltam anyummal Tescoban is meg bent Pesten. Utána itthon Need for Speed Undergroundoztam (autós játék) kicsit túl nehéz, de nem rossz. =) Utána kicsimmel beszélgettem msn-en. Nagyon jó volt. Még Bowlingoztunk is és az is tetszett.
Nyolcadikán se mentem suliba amitől Dávid tuti ki akadna. Volt itt Zoli meg a Kecskés is. Ádámmal jól elvoltak én meg filmet néztem Dvd-n. Aztán aludtam 1 és fél órát. Utána msn. Ettem rizses húst, rudit, cukrot. Kicsit ideges vagyok =(, mert holnap kocsival megy. Féltem, hogy baja esik és stb. Erre ő :
- Most haragszol rám ez miatt?
Én :
-Nem csak rosszul esik.
Cica belegyezett egy Drift versenybe.. Mindenki játszik msn-en valakivel, e én nem tudok, mert szar a netem. Na végül sikerült és jót játszottam szerelmemmel amíg nem kellett mennem fürdeni. Most várom, hogy vissza érjen a fürdésből. Közben Janival beszélgetek és meg jött Cica is, illetve csak most megy. 10-kor már lép le és most van 21:37 tuti, hogy nem ér vissza. Anya csinál kettő tükör tojást nekem vacsira. Jani meg azt kérdezte, hogy van-e programom szeptemberben. LOL az még messze van. Reggel 5-kor küldök életemnek egy sms-t, mert akkor kel :)
2010.04.09. Péntek

Eddig nagyon rossz napom van és közeledek a hajnali 1 óra felé.. 5-kor kap Dávid tőlem egy sms-t amirem unka után remélem, hogy reagál. Képzeljétek ma délután gondoltam egyet és le mentem hozzá. Mikor beértem mentünk a Tescoba és az Obiba. Aztán csörgött a telója és mondta, hogy megyünk Ecsédre Szancsiért és Gabcsiért Ádámmal. Le mentünk értük Ecsédre. Tök jót beszélgettünk az úton. Aztán mentünk valamilyen tóhoz. Ott voltunk este 11-ig. Közben Gabcsi és Szancsi kirángatott a kocsiból, amiért én nagyon meg haragudtam rájuk ( ekkor láttam őket másodszor ) . Aztán el jöttünk a tótól, de nem szóltam hozzájuk pedig nem szeretek rájuk haragudni. Olyan jó fejek. Hazaértünk 00:00-ra fürödtünk és ettünk. =) Hajnali 2-kor meg lefeküdtünk aludni..
2010.05.10. Szombat

Reggel 10-kor keltünk fel az ágyból azonban csak 11-kor kászálódtunk ki. Csináltunk sok-sok szendvicset és mentünk túrázni. Elsőnek fel a Bacsóhoz aztán meg egy jó pár órát sétáltunk fel és alá az erdőben és közben nagyon jót beszélgettünk. =) Kajáltunk is :) Csókolóztunk, kézen fogva sétáltunk. Hazaértünk tv-t néztünk 21:15-ig aztán mentünk enni és fürdeni :P Utána mentünk Nagyrédére a Musiba. Ott Szancsi egyből bocsánatot kért tőlem, ami jól esett és mondtam, hogy nincs harag. Aztán azt mondta Dávidnak, hogy meg igértem neki, hogy legközelebb táncolni fogunk.  Amúgy bementünk a Musiba egyben álltunk, aztán felmentünk Ádámhoz, mert ő képeket csinált. =)  Beszélgettünk vele utána leültünk egy asztalhoz. Ott beszélgettem Cicámmal. =) NEm sokkal késöbb lementünk a tánc parkettre és táncoltunk kicsimmel ami jó és meglepő volt. Még sose volt ilyen jó szerelmemmel táncolni mint ezen a gyönyörű és csodálatosan szép estén.
2010.05.11. Vasárnap

00:45-kor még a musiban voltunk és ittunk Cica meg cigizett. 1 órakor mondtam azt, hogy mennyünk, mert álmos vagyok aztán így el köszöntünk mindenkitől és elindultunk haza. Otthon hozott be Dávid inni utána meg elvoltunk. Nagyon jó volt :) Reggel 10-kor felkeltett minket Dávid apja, hogy cicának segíteni-e kell. Ekkor én beleütöttem a falba. Aminek köszönhetően Dávid jó szorosan magához ölelt :) Tv-tünk, Chipset ettünk. Utána ki mentünk kajálni ketten és utána elindultunk be Gyöngyösre ott el búcsúztam kicsimtől és el indultam fel Budapestre. Útközben majdnem sírtam, de vissza tartottam, mert meg ígértem szerelmemnek, hogy nem fogok sírni. Inkább a jó emlékekre gondoltam, ami akatt most bőven. Aludtam is kb 10 percet :P  Beértem Budapestre és ott anyu várt és el indultunk Budakeszire. Anyu a gyógyszertárnál leszált elment öcsémért. Egyedül vagyok itthon és életemmel msn-ezek =) Nagyon hiányzik szeretem, imádom és minden ami létezik. Jó éjszakát nektek Puszóóó.
2010.05.12. Vasárnap

Ma reggel nem mentem tesire, mert orvoshoz kellett mennem igazolásért. ( Ebben az időszakban nem nagyon jártam suliba, de szerintem ezt már észre vettétek). Aztán Molnár elkezdi lógtam tesiről. Mondtam neki igazolásért voltam Te barom, de mindegy hagyjuk. Minden óra tök jó volt. Kaptunk máj gyulladás elleni oltást. Kémián javítót írtunk. Bioszon nem csináltunk semmit. Törin el voltunk. Kaptam olyan házit amit meg kell tanítanom jövőhéten a többieknek. Tök izéé ááá fel se hiszem. Ének órán szabad foglalkozás volt. amúgy egésznap esik az aminek nem örülök, de ez van nem tudok vele mit csinálni. Hamar hazaértem :) Itthon kajáltam utána udvar és hintán zene hallgatás esőben csurom vizesen meg bejöttem. Át öltöztem aztán msn és zene szóval el vagyok. Fel jött cica. Lehet jövőhéten nem tud jönni, mert a főnöke be rakta délutános műszakra :( Ááá nem tudom, hogy várjam-e a jövőhetet?! Szerintem jönni fog hiszen meg ígérte vasárnap. Komolyan mondom Cicus sem tudja mi legyen,de akkor hogyan várja el tőlem, hogy várjam a jövő hetet? Nagyon rossz, hogy nem tudom mikor jön. Hiányzik szeretem és csókolni akarom!.
2010.05.13. Kedd

Sziasztok. Nem jön a Dávid =( Ma a suli jó volt. Kiderült, hogy csókolóztam Zsoltival. Nem nagyon érdekelt a dolog, de viszont a Kata mondta el nekik. Haragszok rá ez miatt, de szerencsére isi társaim ez miatt nem köszösítenek ki. Hazafelé zenét hallgattam.
2010.05.14. Szerda

Ma tesin medicin ladba hajítás volt. Közben ki doboztunk. Nagyon király volt. Matek uncsi volt.. Irodalom is =) Nyelvtan az jó volt. Fizika is tök jó volt. Jövő órán lehet kapok ötöst. Itthon kint zenét hallgattam a hintán. Amikor a hintán ülök olyan mintha másik bolygón lennék, vagy nem is tudom hogy mondjam. De ott más vagyok mint pl. amikor bent ülök. Ott teljesen önmagam lehetek. Énekelhetek szabadon és senkit sem zavarok :)) :$ Közben hívott kicsi szerelmem, hogy tud jönni jövőhéten :) NAgyon örülök neki. Bogi itt van nálam. Öcsémmel ekkor ők jártak. =) Ádámék elmentek sétálni. Dávid meg szerintem megsértődött vagy én nem tudom. Szerintem nem akar velem beszélni cicus. Dávid nem akar kamózni. Cica is várja, hogy velem legyen. Szeretem őt!!!
2010.05.15.

Ma Kata, Laura nem jöttem suliba. De tök jó volt nélkülük. Ráhellel, Stellával voltam meg Beával beszéltem. 6 és fél órám volt =) Haza felé össze futottam Bogival aki jött hozzánk így nem egyedül jöttem haza. Itthon zenét hallgattam kint ami tök jó volt :) Bogival beszéltem, ettem. Hogy fükhet egy 23 éves az apjától?  Nem értem, de lehet jobb is. Nekem nem parancsol apám 14 évesen! Tudjátok milyen rossz, hogy én megyek le hozzá 3 hete? Mert őt nem engedik el? Lehet, hogy tudjátok. Nekem rossz így! Meg apa is elöbb utóbb megfogja unni és akkor annyi, de akkor beszélnem kell Dávid apjával, mert ez így nem jó! Az apja mindent tervez cicusnak csak, hogy ne tudjon jönni hozzám :(
2010.05. 16-18-ig

Péntek 16. Ma le mentem Cicához. Mindenki meglepődött rajta kivéve cicust akivel ez megvolt beszélve. El voltunk végig!
2010.05.22. Csütörtök

Ma fél 9-re kellett menni suli, mert Föld napja van és nincs tanítás helyette kirándulgatunk. Én Timivel, Barbival, Stellával voltam vettünk 16 db nyalókát a boltban =) El osztottuk, utána vettünk ital port is tök finom volt. Aztán csatlakoztak hozzánk Molnárék, Beáék és végül az egész osztály együtt felment Apátihoz. =) Apáti tökre meglepődött xdd mondjuk elhiszem én is meglepődtem volna. Utána a végácsin kötöttünk ki én elköszöntem mindenkitől és jöttem haza. Itthon meg fűztem anyumat, hogy mennyünk el boltba. Vettünk nasit, colat, 2 db dvd-t Címük : 1. Dirty Dancing 2. Habostorta mind a kettő romantikus film szerintem. Utána ki mentem zenét hallgatni az udvarra. Tök jó volt. Utána bejöttem Nfs-ezni. Aztán csörgött cica, hogy fent van msn-en így egyből léptek ki a játékból. Most kicsit vitázunk ami nem nagyon tetszik, de ez van nem tudok vele mit csinálni. Dávid azt mondja, hogy jön hozzám, de nem hiszem el, mert nem pakol semmit. Mondtam Dávidnak, hogy nem vagyok hozzá szokva, hogy irányítják az életemet! Aztán elkezdi, hogy jólvan királynő azt csinálsz mától amit akarsz! Áá el se hiszem, hogy én kicsike szerelmem ilyen velem. Van valami baja, de nem mondja meg, hogy mi pedig érdekelne! Ááá :( :(

Hírek

  • Honlap folytatása
    2012-07-29 21:58:04

    Sziasztok. Holnap folytatom a blog írását mindenkinek jó éjszakát puszi sziasztok

  • Blog folytatása
    2012-07-27 20:20:04

    Sziasztok a blogot csak 2012.07.30.-án tudom folytatni, mert jelenleg nem otthon vagyok. Meg értéseteket köszönöm és szeretlek titeket mindenkinek szép és jó nyári szünetet kívánok

Szavazás

Folytassam a blog írását?
Nem
Igen
Asztali nézet