MENÜ

Életem röviden
Olvassátok sok szeretettel.

2009.09.06. Vasárnap 20:31

 

Ez a hét nagyon jó volt. Tegnap párommal esküvőre mentünk, mert meg voltunk hívva.

Eskuv.jpg

 

14:00-ra fel kellett menni a Sósi rétre. Onnan 15:30-kor le mentünk az óvodához, onnan pedig a Községházára. Onnan 17:00-ra a templomhoz a pap csak 18:00-ra jött. Utána vissza Sósi rétre. Onnan 21:15-kor haza mentünk. Dávid meg fürdött. Gyönyörű volt ez az éjszaka :)

Ma 11-kor keltünk fel. 13-kor ki mentünkebédelni 13:45-kor Csacska angyalt néztük. Utána Dávidot kihívta az anyukája, hogy hány szendvics kell nekem az útra? Fél 4-kor el indultunk Gyöngyösre. Öccsét és a szüleit ki tettük a kórháznál, mert netek a papáját meg látogatni. 16:15-kor el indultam haza. A buszon meg vettem a jegyet, helyet foglaltam. Nem sokkal késöbb le indult a busz, integettem Dávidnak és közben sírtam. Picit késöbb már amikor nyugodt voltam el kezdtem enni,inni, Törit tanulni és végül kicsit aludtam is. Amikor fel ébredtem már közel jártunk a Stadionokhoz így nem láttam értelmét vissza aludni. Mikor beértünk le szálltam a buszról meg kerestem anyát. El indultunk a metróhoz ahol elő vettem a második szendvicset. Utána a Moszkva téren elmentünk öcsémért. Haza jöttünk, fel hívtam Dávidot, fel mentem msn-re és most vele beszélek.

 

2009.09.07. Hétfő18:08

 

Ma 5:47-kor keltem.

6:30-kor el indultunk a suliba.

5. órán éneken 4x be szóltam a tanárnak ezért kettő egyest kaptam jutalmul. Rajz óra elött mikor jelzőcsengőnél be mentem Berkyék mondták, hogy üljek oda hozzájuk. Molnár, Sellei, Apáti azt akarják, hogy legyek a haverjuk. Laura, Kata már nem barátkoznak velem. Kicsit furcsa, mert nagyon jóba voltunk.

Dávid lehet, hogy 18-án jön hozzám. Bár az is lehet, hogy akkor kell mennie a munka társával festeni. Holnap meg csak későn tud lenni msn-en.

 

2009.09.08. Kedd 17:21

 

Ma is tök jó volt a suli. Berkyvel és Beával tök jót beszélgettem sőt még Apátival is ami nagy szám. Haza jöttem meg néztem a Csacska anygalt és utána át mentem Bogihoz. Haza jöttem nem sokkal késöbb fel mentem msn-re pár perc el teltével megjelent Dávid is. De azonban a napomat csak el rontotta, mert a héten nem nagyon fogok vele beszélni, mert az apja sok munkát adott neki. Vasárnap meg egésznap a horgásztón kell lennie az apjával. Most rázza a hideg, mert picit lázas. Holnap meg fát kell vágnia, de így? Áhhh ne már remélem nem lesz baja. Nem akarom, hogy betegen fát vágjon.! Féltem őt!

 

2009.09.09. Szerda 16:59

 

Ma is tök jó volt a suli. Barbinak, Timinek, Stellának krétát adtam oda matek órán. Történelemből dolgozatot írtunk.
Haza mentem meg néztem a Csacska angyalt. Utána beszéltem Dáviddal msn-en. Jah tényleg majd elfeletettem délután voltunk futni Ádámmal és Bogival. 6 perc alatt futottam 2 kört, de a pálya nagyobb volt mint a Széchenyi István általános iskola kresz pályája.

 

2009.09.10. Csütörtök 21:34

 

Tesi órán medicin labdát dobtunk ami egész jól sikerült. Angol órán beszóltam Rozi néninek. Biológiábol kaptam egy minuszt. Történelem dolgozatom 4-es lett.

Haza öcsémmel, anyummal, Bogival jöttem. Út közben a fényképesnél csináltattunk a személyihez képet.

Feljött Dávid msn-re én me mentem segíteni apumnak. Utána kb. 5-ig beszéltem vele és megint mentem segíteni apumnak. 7:15-kor felmentünk anyához és 20:45-re értünk haza. Azóta Dáviddal dumcsizok tv-zek meg nektek írok. Sziasztok jó éjt.

 

2009.09.11. Péntek 15:27

 

Ma reggel elmentem a suliba. Ellógtam angolról. Haza jöttem. Utána el mentem anyuhoz onnan be a suliba. Suliból boltba. Utána pedig haza jöttünk.

Itthon dvd-ztem, kint zenét hallgattam picivel késöbb hazaért apu és akkor hívott Dávid, hogy fent van msn-en én meg egyből felmentem msn-re azóta vele beszélek. Ma Dávid meg sérült.

 

2009.09.13. Vasárnap 8:55

 

Kedves olvasóim ma arra ébredtem, hogy veszekednek a szüleim. Le mentem és anyunak éppen szoríotta a kezét apum. Nekem meg azt mondta, hogy :

- Többet nem akarja itt látni Dávidot.

ezért nagyon meggyűlöltem apámat. Ideges és engem büntet ez így nem érvényes. De nem rég mikor kicsit lehiggadt puszit akart kérni én meg modntam neki, hogy csak akkor adok puszit ha jöhet Dávid.

Tudjátok nem bírnám ki, hogy ne találkozzak életem szerelmével!!! Nekem ő kell nem más. Vele akarok élni. Hozzá akarok majd idővel feleségül menni.

Most egy hete nincs velem és nagyon hiányzik az, hogy nem érek hozzá, nem csókolom meg és minden ami vele kapcsolatos hiányzik. Csodák csodájára még az illata is ami általában Play boy-os. Minden nap minden percben szívem szerint vele lennék, ölelném, csókolnám, simogatnám, puszilgatnám.

 

2009.09.14. Hétfő 15:19

 

Nagyon jó napom van. Dávid csütörtökön jön hozzám. Szeretném már meg ölelni, meg csókolni, meg puszilni. Várom már, hogy csütörtök legyen. Olyan jót beszélgetünk msn-en, de már nagyon fáradt vagyok.

Ma is jó volt a suli. Délutá Szabinával beszélgettem az orvosnál. Tök jó fej és adtam neki 1 száll cigit.

Sziasztok jó éjszakát puszilok mindenkit vigyázzatok magatokra!

 

2009.09.15. Kedd 20:55

 


Ma tök jó volt a suli. Laurával tesi órán azt hazudtuk, hogy görcsöl a hasunk és így nem kellett tesizni. Dávid nem engedi, hogy hazdujak az osztály főnökömnem pedig csak vele szeretnék lenni. azt hittem, ha szépen kérem akkor meg engedi, de tévetem. Dávid pénteken meg akarja várni a suliban amíg vége lesz az összes órámnak, de szerintem unni fogja magát és el jön haza. Ma volt a legjobb napom, de most megyek aludni.

Sziasztok aludjatok jól puszilok mindenkit vigyázzatok magatokra. <3

 

2009.09.16. Szerda

 

Ma 11 órakor haza küldtek a suliból, mert rosszul voltam. Így a héten már nem megyek. Laurához mentem át szombaton a háziért. Csütörtök délután jött Dávid tök jól el voltunk. Kicsit szomorú vagyok, hogy ma 2009.09.20-án Szerelmemnem haza kellett mennie. Nem túl jó érzés hidjétek el. Este mikor hazaért fel hívott, hogy egész héten reggel 6-tól este 6-ig dolgozik, de 18:30-kor felhívhatom, mert hallani akarja a hangomat amivel én is így vagyok. Itt hagyott 3 rövid ujjút és befújta a Playboyos dezodorrával, de már nem nagyon van olyan illatta Sajnos. Este tuti, hogy ezekkel fogok aludni.

 

2009.09.21. Hétfő

 

Kedves olvasóim egésznap rosszul voltam a suliban. Délután el mentem orvoshoz így a héten már nincs suli. Pedig lenne kedvem nem is kicsi , mert imádok suliba járni.

 

2009.09.24-25 Péntek-Csütörtök

 

Ma meg ismertem a Nemes nővérét Ritát tök jó fej. Ma este velük megyek csavarogni irtó klassz. Dáviddal nem biztos, hogy beszélek msn-en, mert későn ér haza nekem meg már 20:50-kor mennem kéne. :( De nem tudok mit csinálni szeretem, de nem lehetek folyton itthon. Most van hajnali 1:40 most megyek aludni.

Sziasztok puszim jó éjt majd még írok.

 

2009.09.26. Szombat 11:03

 

Ma reggel 8-kor keltem fel. Utána át mentem Dévhez és utána pedig Bogiért. Dávid nem szeret lassuzni! Nagyon jól telt a mai nap :)

Hírek

  • Honlap folytatása
    2012-07-29 21:58:04

    Sziasztok. Holnap folytatom a blog írását mindenkinek jó éjszakát puszi sziasztok

  • Blog folytatása
    2012-07-27 20:20:04

    Sziasztok a blogot csak 2012.07.30.-án tudom folytatni, mert jelenleg nem otthon vagyok. Meg értéseteket köszönöm és szeretlek titeket mindenkinek szép és jó nyári szünetet kívánok

Szavazás

Folytassam a blog írását?
Nem
Igen
Asztali nézet