MENÜ

Életem röviden
Olvassátok sok szeretettel.

  2009.10.01. Csütörtök 22:00

 

Ma nem mentem suliba, de amúgy jó napom volt Dáviddal beszélgettem msn-en 6-ig. Azt mondtam neki, hogy át megyek osztály társamhoz leckét írni, de közben Ritáéknál voltam. Most itthon vagyok és Dáviddal beszélgetek aki nem hiszi el sajnos, hogy ott voltam. Olyan furcsa, hogy a pasim és még se hisz nekem. Holnap kocsival megy és most kicsit ideges, de remélem ettől függetlenül oda tud figyelni a vezetésre. Remélem együtt marad velem. Nem akarom, hogy el hagyjon. Bele vagyok zúgva teljesen. Ha elveszítem akkor én meg halok. Nem engedem el magamtól soha az életben. Nem fogok neki hazudni, ha kell mindig itthon leszek és nem megyek sehova. Olyan hülye voltam, hogy hazudtam életem párjának! Tudom, hogy ezt soha nem fogja elfejelteni sajna :(

<3 Szeretlek <3

" Ha kinézel az ablakon és felnézel az égre,

sok ezer csillagnak ragyog rád a fénye.

Közöttük én is ott leszek nézed majd rád,

és onnan kívánok neked jó éjszakát!"

 

2009.10.02. Péntek

 

Ma reggel fel keltem, de nem mentem suliba. Ki akartam menni zenét hallgatni, de nem jött össze. Remélem Dávidnak nem esett semmi baja. Ma anyától kaptam csillogós tollat. Már csak 20 vagy 21 nap és megyek Dávidhoz. Már nagyon várom, hogy ott legyek meg öleljem,csókoljam. Kicsit rossz, hogy kételkedik bennem, de ez majd idővel el múlik.  Azt írta Dávid msn-en, hogy nem így tervezte a kapcsolatot velem, de még van esélyem nála. Tök szar,hogy 22 éves a Dávid és a szülei parancsolnak neki szerintem ez gáz! Dávidnak 1 csomót kell segítenie az apjának a héten, ezért alig fogok vele beszélni. Olyan szívesen lennék most vele. Nagyon hiányzik nekem. tök jó lenne, ha mindig velem és akkor nem hiányozna. Ennyire még senkit nem szerettem mint őt.

 

2009.10.03. Szombat

 

Ébredésem ideje 7 óra. Ágyból ki keltem 12-kor.  Apával lent pakoltunk 2-ig. Jött Bogi és Dév is. Most zenét hallgatok. Ja és nyulat is takarítottam. 18:00-ra mentünk Ritáékhoz guitar hero versenyre. Ami nem volt valami jó. Rita lázasan játszott. Nekem nem ment valami jól. Leckét N.Barbitól kértem el.

 

2009.10.04. Vasárnap

 

Ma 6-kor keltem fel. Utána gépesztem Ádámnál. Utána el mentünk anyu elé. Át jött Dév, most ők gépesznek. Felkeltettem Dávidot 11-kor. Nagyn szeretem őt és szerencsére már hisz nekem ami tök jó. :) xd LOL

2010.10.05. Hétfő

 

Ma 6:05-kor keltem 6:30-kor el indultunk öcsivel itthonról. Be mentünk Dévért és el indultunk a suliba út közben Bogi is odaért hozzánk. A suliban én voltam az első az osztályból. Egész jó napom volt. 3-ast kaptam Kémiából 4db 5-st énekből. Sajna holnap és holnap után Dávid dolgozik.

 

2010.10.06-07. Kedd - Szerda

 

Ma egyedül mentem suli, mert Ádám beteg. Irodalom óra egész jó volt.  Angolból 3 oldalas Témazárót írtunk amiből nem tudtam semmit. Földrajz is egész jó volt. Matek sem volt rossz szerdán. Szerda este még Zsolttal is találkoztam.

 

2010.10.11. Vasárnap 22:00

 

Ma kb. 8-kor keltem fel. Apáék megint veszekedtek. Na de térjünk vissza 2009.10.10. péntekhez. Nem mentem suliba, mert fájt a lábam. Este 10-kor voltunk lent a busz megállóban Ritával,Bogival,Dévvel, Ádámmal. Utána jött Jürgen és el indultunk a Tescohoz. 10-től fél 12-ig gyorsulási versenyen voltunk.

2suzu_nyito.jpg

Utána jöttek a rendőrök és menekülni kellett. Zsolti engem + Bogit, Ádámot, Dévet + danit + Annamarit, Imit meg hívott a Mc Donaldsba. Mikor ott végeztünk irány a Vadaspark: IMG_5701.jpg ott Zsoltiék el kezdtek keresni engem a hegyen, mert oda indultam. Nekem azonban volt annyi eszem, hogy hajnali 2-kor nem mentem fel oda. A Vadasparkban azonban unatkoztunk és mindenki haza akart menni. Zsolti és Annamari kitalálta, hogy mennek haza aludni. El indultunk haza Zsolti át karolta Mary-t aki mellett Dani ment. Zsolti mellé mentem én is és engem is átkarolt és ezt én is viszonoztam. Haza felé ami kb. 1 óra volt végig így mentünk, de volt amikor csak engem fogott a Zsolti. Nem sokkal késöbb meg kéredzte, hogy ki megy hozzá aludni. Mary, Dani, Imi egyből mondták, hogy ők mennek. Zsolti rám nézett és mondta nekem, hogy ha szeretnék akkor én is mehetek hozzá aludni. Fél3-kor értünk oda Zsoltihoz és bementem velük. Mary és Dani a földön aludt. Imi a fotelben. Én és Zsolti az ágyban. Amikor ő lefekütt aludni én ott ültem az ágyban nem mertem le feküdni .. xdd De végül lefeküdtem, mert mondta, hogy nyugi feküdjek le bátran ne félj. Kicsit gáz amit most írok, mert ugyebár én Dáviddal járok. Viszont Zsolti meg csókolt. Reggel nagyn furcsa volt nála ébredni, de viszont nem bánom. Tudjátok nekem itt van Dávid és nem akarom elveszíteni. Vele tuti kapcsoaltom van.. Zsolt meg hát nem az a típus. Szeretlek Dávidom és Bocsiiii.

 

2009.10.12. Hétfő

 


Ma 06:15-kor keltem fel. 6:20-kor el indultam anyu munka helyéhez. Nem sokkal késöbb át mentem Zsoltihoz. Kicsit beszélgettünk aztán indultam suliba. Jó nap volt. Hamar hazaértem ettem.ittam el indultam Zsoltihoz, de nem volt otthon. El mentem Dévhez, mert ott volt öcsém akinél volt cigi és kértem tőle. Utána megint fel Zsolthoz, aki még mindig nem volt otthon. Így el mentem Bogihoz, de nem jött ki. Át akartam menni Laurához, de ő se volt otthon ez volt flk4-kor és 4-re kb. haza értem. Felmentem a szobámba és elkezdtem gépezni. Felmentem anyu munka helyéhez, mert meg beszéltem vele valamit. Kicsit még olvasgattam itt és fél8-kor el indultunk haza. Be mentünk Dévhez, mert azt hittük ott lesz az Ádám, de nem volt ott. Utána haza jöttünk. Anyu lent rááltt a létrára és annak le szakadt a foka anyunak meg elvileg el tört a bokája. Én ttem rá neki vizes borogatást és segítettem neki fel jönni az emeletre.  Fent tettem a lába alá párnát és folytattam a vizes borogatást. Most fekszek az ágyban és várom, hogy Dávid fel jöjjön msn-re, mert szeretnék vele beszélni, mert hiányzik és nagyon szeretem.

 

2009.10.13. Kedd

 

Ma reggel kb 6-kor keltem,de utána vissza aludtam. 8 órakor arra ébredtem, hogy anya kiabál nekem. Le mentem a konyhába és nagyon fájlalta a bokáját fel hívtuk a Katit és ő ki küldte ide a mentőket. 15 perc alatt kb. itt voltak. Ki mentem és be engedtem őket. 1-ből fel kapták anyumat és indultunk a jános korházba mentő autóval.

metauto.jpg , szentjanos_korhaz.jpg

A mentős aki vitt minket 3 és fél éve dolgozik ebben a szakmában tudom, mert meg kérdeztem. Beértünk! Elvitték anyut röntgenre kb. 12 óra körül be gipszelték a bokáját.

Boka.jpg

Utána már csak a mentőkre kellett várni, hogy haza hozzanak minket. A mentok azonban csak este 6-kor jöttek nagyon unalmas volt már a korházban lenni. Nagyon utálok ott lenni.

 

2009.10.15. Csütörtök

 

Hajnali fél 4-kor feküdtem le aludni. 8:10-kor keltem fel. Bepakoltam és mentem 2. órára. Iskola társaim meg is lepődtek. Berky meg kérdezte, hogy Zsolti miatt nem mentem suliba?  Mondtam neki, hogy nem. Ma van az ölelés világ napja. Suli után haza felé meg néztem, hogy Zsolti otthon van - e ? De nem volt otthon így egyből haza jöttem. Ki mentem zenét hallgatni utána gépesztem. Ismét zenét hallgattam kint 3-től fél 6ig.

 

2009.10.16. péntek

 

Ma 8:10-kor keltem be pakoltam ettem, segítettem anyumnak. Elindultam suliba, de hamar haza értem, mert színházba ment az osztály, de engem nem érdekelt. Anyumnak segítettem itthon és nem sokkal késöbb el küldött a boltba. 20:40-kor végig néztem a Barátok közt c. sorozatot. El mentem Dévhez Ádámmal. Zsoltival meg beszéltem, hogy 10-kor tali a végállomáson, de nem jött el.

vegacsi.jpg

 

Így Dévvel mentünk ki a versenyre. 00:00-ig vártunk utána mindenki haza ment. Ma is meg tanultam valamit Zsoltban soha nem bízhatok! Zsolti mindig hazudik nekem!

 

2009.10.18. Vasárnap

 



Ma 10:15-kor keltem fel. Utána egésznap unatkoztam. Dév nem akart el jönni sétálni, Zsolti nem volt otthon, Dávid nem jött fel msn-re. Délután ki mentem zenét hallgatni a hintára. Majd rakok fel képet a kutyáimról Maszatról és Rexiről :) Nagyon cuki kutyák :)

Maszat.jpg

Nekik mindent el merek mondani. Néha olyan mint ha értenék mit mondok. Maszat imád labdázni. Rexi enni szeret. Van 1 mese aminek az a címe, hogy a Jégkorszak ez a mammut neve manny szerepel a filmben.

normal_Jegkorszak_3_06.jpg

Olyan jó kis film jókat lehet rajta nevetni.

Adam_xdd.jpg

Ő a kis öcsém ezen a képen 11 éves. 1998. Január 6-án született.

EN.jpg

Ez pedig én lennék 14 évesen. 1995. május 16-án születtem. Ez az oldal is rólam szól. Remélem tetszik nektek.

12:45 apám megint ideges. Most 23:24 van Dáviddal beszélgettem. Jó éjt

 

2009.10.19. Hétfő 22:43

 

Ma nagyon jó volt a suli énekből kaptam 1 ötöst. Haza jöttem ettem meg ittam, gépesztem, zenét hallgattam Dáviddal msn-en beszélgettem, Guitar heroztam. Tök jó volt. De most megyek aludni. Szóval jóéjt vigyázzatok magatokra.

 

2009.10.20. Kedd

 

Ma reggel alig akartam felkelni. Be mentem a suliba. Katával meg Laurával beszélgettem. Áram szünet volt. Ma kaptam meg az angol könyvet. Technika órán meg tesin és történelem órán könyvet olvastam tök jó könyv. Írója : Howart Spring Címe : Szerelmetes fiam. Haza jöttem a suliból fel mentem msn-re aztán pedig az udvarra zenét hallgatni. Fél 4 körül be jöttem és akkor írta Dávid, hogy megy az ügyeletre a kezével. Elmondom nektek, hogy mért ment a kezével az ügyeletre, azért mert nagyon fájt neki és meg röntgeneztette. Kiderült, hogy nincs eltörve neki. Jupiii örülök neki. Apum ma küldött anyumnak egy sms-t hogy nem jön haza. Anya teljesen ki borult, de érthető. Már ennyit jó éjt és puszi

 

2009.10.21. Szerda 20:52

 

Ma 6:30-kor keltegetett öcsém. Utána elindultunk a suliba. Egésznap tök jó volt. Tesin nem tornáztunk. Történelemből nem írtunk dolgozatot. Nyelvtan  dolgozat pedig nagyon könnyű volt. Holnap jön hozzám életem szerelme már nagyon várom.

Kicsim.jpg

 

Képzeljétek öcsémnek lett fülbevalója. Kicsit furcsa de jó!

Hírek

  • Honlap folytatása
    2012-07-29 21:58:04

    Sziasztok. Holnap folytatom a blog írását mindenkinek jó éjszakát puszi sziasztok

  • Blog folytatása
    2012-07-27 20:20:04

    Sziasztok a blogot csak 2012.07.30.-án tudom folytatni, mert jelenleg nem otthon vagyok. Meg értéseteket köszönöm és szeretlek titeket mindenkinek szép és jó nyári szünetet kívánok

Szavazás

Folytassam a blog írását?
Nem
Igen
Asztali nézet