MENÜ

Életem röviden
Olvassátok sok szeretettel.

2009.07.01.

 

Tök jól el áztam kint az esőben, mert be szedtem a ruhákat. A legjobb az, hogy nincs internet és  nem tudok fel menni msn-re. Pedig Dávid már fent van csak én nem tudok fel menni sajnos. Ez helyet most itt ülök és írok addig is le kötöm magam. MP3-om lejátszómon 67 zene van magyar és külföldi is egyaránt. Olyan lassan telik az idő így net nélkül. Alig akart indulni a gép is nem tudom mi lehetett a baja. Remélem megjavul. Ma még szeretnék beszélni Dáviddal msn-en! Holnap megyek hozzájuk nagyon várom már. Olyan jó már másodszor indul újra a gépem remélem most már jó lesz, ha még sem akkor majd nézem a Barátok közt c. sorozatot remélem az majd le köt legalább egy picit.

 

2009.07.02.

 

7:22-kor keltem fel. Tök jó volt dávid mellett aludni. Bár mondjuk hamar el aludt. :) 

 

2009.07.04.

 

Ma nappal olyan jól el voltunk Dáviddal csak sajnos haza kellett jönnöm.

 

2009.07.07. Kedd

 

Ma volt itt Bogi reggel utána én mentem át hozzá. Tök jól el voltunk. Metin karakteremet a 36-os szintűt le töröltem.

 

2009.07.09. Csütörtök

 

Nem tudom mi a jó abban hogy apáék folyton vitáznak :(

 

2009.07.14. Kedd

 

Tök jó itt lenni Dávidéknál! Tegnap úgy volt, hogy megyünk fagyizni még Rolandot is elhívta, de nem volt kedvem és így haza küldte Rolandot aki most meg van sértődve. Mióta itt vagyok Dávid nem veszi fel a mobilját és nem beszél Rolanddal ezért ő dühös rám. Nem akarom, hogy miattam össze vesszen Rolanddal, de ő meg biztos azt akarja, hogy ne legyek együtt Dáviddal. Roland azt is mondta, hogy mindig Dáviddal lóg amikor én nem vagyok itt most meg Dávid a közelébe se megy! Nem tehetek arról, hogy most Dávid a barátnőjével akar lenni. Ez van!

 

2009.07.15. Szerda

Petike.jpg 

Most Petivel picim öccsével felváltva gépeszünk! 7 éves kis srác szöke hajjal és kék szemekkel. Akárcsak Dávid :) Ma írtam Dávidnak egy papírt, hogy Boldog három hónapot, mert három hónapja vagyunk együtt. És a kapcsolatunk csak egyre jobb lesz :) Imádom Dávidot!  Dávid örült annak amit írtam neki. Lassan megyünk a tó-hoz kicsim mondta. Most kint van eszik én nem nagyon éhes. Bárcsak ne kéne vasárnap haza mennem, mert semmi kedvem nincs ahosz, hogy innen el mennyek. Dávid nagyon fog hiányozni meg minden ami vele kapcsolatos. Még az Idegesítő kis szőkebaba is!

 

2009.07.20. Péntek

 

 

Jó reggelt mindenkinek ma 4:30-kor keltem fel. Szinte egésznap metineztem. Picim 17-re ért haza, mert túlóráznia kellett. De nem szólt róla és nagyon aggódtam érte, de szerencsére semmi baja nincs :)

 

2009.07.21. Szombat

 

Ma 4:30-kor keltem fel 7:17-kor vissza feküdtem. 12:45-kor keltem fel, mert picim mamája fel keltett, hogy ő elmehessen fog orvoshoz. Nagyon fájt a foga és attól már a füle is. Komolyan sajnálom, mert tudom milyen érzés az. Most Peti gépezik de 20 perc és jön Dávid. Remélem ki küldi Petit. Bár ma még alig gépezett. Tudom, hogy majd nem akar ki menni. Beszéltem ma Bogival és megy vissza az unoka tesójához még ma. Majd át másolja nekem a filmet is. Nagyon rendes a Bogi. Küldött ma egy csomó zenét. Petivel ma ettünk fagyit is. Én epreset ő málnásat. Azt tudnotok kell, hogy utálom az epres fagyit, de azért néha el megy. Peti nagyon idegesítő gyerek tud lenni néha. Most éppen Csacska angyalt nézek, de nem nagyon köt le sajnos. Olyan szívesen meg csókolnám az én kicsikémet. Majd ha hazaér azt fogom tenni =) Bár csak mindig mellette lehetnék sokkal jobb lenne a kedvem és szívesebben mennék iskolába is ha reggel őt látnám amikor fel kelek. Tegnap mondta Dávid, hogy neki nem kell más csaj csak én :) Hát ezen teljesen meglepődtem szinte váratlanul ért. Imádom Dávidot nagyon. Nekem se kell más csak Ő. Mindig fele fogok maradni. Nem érdekel, hogy ki mit mond, mert nekem nem az a fontos. Ha nem az hogy én őt szeretem és ez késöbb is így lesz ezen nem változtatk én, de szerintem ő se.

 

2009.07.23. Hétfő

 

Tegnap el mentünk sétálni szerelmemmel és utánunk szökött Peti és felmentünk a Bacsó kút-hoz. Ott én buta arról beszéltem Dávidnak, hogy szakítani fog velem. Erre ő megsértődött és előrre ment én meg utána, de le maradt az öccse és Dávid meg állt. Mondtam neki:

- Legalább az öcséddel törödsz.

De ő erre nem mondott semmit. Este fél 10-ig meg se szólalt akkor is csak annyit mondott, hogy :

- Van oka arra, hogy haragudjon rám.

Nem sokkal késöbb.

- Adok neked még egy esélyt.

Meg tanultam a leckét és többet nem fogok ilyet mondani, mert nem akarom elveszíteni. Pedig tegnap nagyon-nagyon közel álltam hozzá. :(

2009.07.25. Szerda


Ma le jött anya Dávidékhoz. Elmentünk fagyizni utána meg a Tóhoz.

to.jpg

 

6 órakor elmentünk fel a Bacsóhoz 8-kor értünk haza. Haza felé nagyon rosszul voltam.

2009.07.26. Csütörtök

Sajnos ma megyek haza szerelmemtől, de nincsen kedvem. Látszik rajta is, hogy nagyon szomorú, de sajnos ez van ilyen az élet :( Hiányozni fog nagyon.

2009.07.30. Hétfő

Ma Ádám haza jött Pátyról egyből vittük anyával a János korházba, mert fájt a csuklója. Beértünk a Jánosba vagy 10 percet vártunk utána be ment az orvoshoz és mondta neki az orvos, hogy elvan törve a csuklója. Szegény gyerek.. xddd

 gipsz__de_nem_Adame.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

  • Honlap folytatása
    2012-07-29 21:58:04

    Sziasztok. Holnap folytatom a blog írását mindenkinek jó éjszakát puszi sziasztok

  • Blog folytatása
    2012-07-27 20:20:04

    Sziasztok a blogot csak 2012.07.30.-án tudom folytatni, mert jelenleg nem otthon vagyok. Meg értéseteket köszönöm és szeretlek titeket mindenkinek szép és jó nyári szünetet kívánok

Szavazás

Folytassam a blog írását?
Nem
Igen
Asztali nézet