MENÜ

Életem röviden
Olvassátok sok szeretettel.

Sziasztok

Elsőnek is szeretném meg köszönni a 40 látogatónak akik olvassák az oldalt :) Ezek némelyike ismerősöm, néhányatokat meg nem ismerem, de SZERETLEK titeket és még egyszer köszönöm!

Groovehouse_-_Ha_ujra_latom.mp3

 

2010.03.08. Hétfő

 

Sziasztok. Boldog nő napot. Képzeljétek mi a fiúktól a suliban azt kaptuk nő napra, hogy 1 hónapig gáncsolni fognak minket. Nagyon örültünk neki elhihetitek. Tök jó volt a szombat március 6. Öcsém, Cica, Bogi, Kata, Petya, Tomo és én elmentünk a Vadasparkba pezsgőt inni. Öcsémnek nagyon megártott, mert össze futottunk osztály társammal akin nem volt sapka erre Ádám mondja neki:

- Szép a sapkád.

Mindenki jót röhögött rajta. Rajta kívül senkinek nem ártott meg. 

Imádlak szerelmem! <3

 

2010.03.13. Szombat

 

Sziasztok kedveseim. Hajnali 2-kor feküdtem le. 8-kor keltem fel. Apa és Ádám elment a Tescoba vásárolni, sok mindent vettek. Apa úgy döntött, hogy átmegyünk mamához, hát pont jól jött, mert bakelit lemezt akartam hozni. Fél óráig kerestük a padláson Ádámmal, de nem találtuk meg. Le mentem meg kérdeztem mamát, hogy hol van és mondta hogy kb. merre találjuk. Fel mentem és egyből meg is lett. 4 db-ot hoztam el. Utána elugrottunk Tibiékhez (unoka tesomékhoz). Tibi, Bogi át jött 1 órára hozzánk, de jöttek értük sajnos :( Közben Tibike, Ádám, Anya, Apa le hordtak valamit az emeltről így nekem nem kellett. Jupé

 

2010.03.20. Szombat

 

Ma 9:45-kor keltem fel. Öcsém elment itthonról. Én nem sokkal késöbb utána mentem, de fejbe vágott így haza jöttem. Azóta életemmel beszélgetek msn-en, de jó formán csak vita van. Megy bulizni ma 16_30-kor és valamikor hajnalban ér haza. És nem akarja, hogy le mennyek húsvétkor, mert ő szombaton menni akar horgászni. 6 napot egy nap miatt el akar dobni, de szar.. :( :(

 

2010.03.21. Vasárnap

 

Sziasztok. Képzeld ma dobott Dávid msn-en, de utána ki békültünk. Erre elkezdi, hogy még át gondolja. Nagyon örültem neki, mondhatom.  Abban maradtunk, hogy holnapra eldönti. Nem tudom mit fogok csinálni, ha elhagy. Egy biztos nem élem túl. Nagyon szeretem a picimet és tudom, hogy ő is szeret. Ha a szívére hallgat akkor nem hagy el, de ha az eszére, akkor sajnos vége lesz =( Tudom, hogy az én életem helyesen fog dönteni.

 

2010.03.22. Hétfő

 

Ma nem mentem suliba, mert reggel 38,2 fokos lázam volt. Nem sokkal késöbb elkezdett fájni a fülem. Tökre rossz =( Délután el kell menni orvoshoz. Vettem egy kagylós karkötőt szerelmemnek. Anyutól kaptam csokit meg cukrot. =) Már van cica msn-en és képzeljétek nem szakít.

 

2010.03.23. Kedd

 

Képzeljétek ma mentem orvoshoz a Bartoshoz és írtó jó fej volt. :) A héten nem mehetek suliba. De a jó fej barátnőim ki állnak mellettem és hozzák a leckét. Legalább ők haverkodnak velem. Esküszöm, hogy nem csalom meg a Dávidot és nem is hazudok neki. Olyan kapcsolatot fogok ki alakítani vele, amilyen 2009 májusában volt. Csak hát most tovább fog tartani 1 hónapnál :D Jó éjt nektek.. És Szeretlek Dávid.

 

2010.03.24. Szerda

 

Ma voltak itt Katáék. Jót beszélgettünk meg ozták a házit is. Jó fejek <3 Semmi nem lesz olyan mint régen volt. Már a gondjait, bajait se nagyon akarja el mondani nekem. Nem tudom, hogy mit tegyek. Szerintem már nem kapom vissza azt a Dávidot akibe régen bele szerettem. Most ezt meg írtam neki .. Kiváncsi vagyok mit ír vissza. Elkezdi : Így jártál.. Olyan buta a Dávid sortban akar elmenni otthonról hajnali 4-kor =( Nem értem miért csinálja ezt velem... Nagyon féltem, de a kis agyával nem képes felfogni? Vagy meg akar halni, vagy már én se tdom mit akar.

 

2010.03.26. Péntek

 

Ma öcsémmel egész délelött veszekedtem. Kurva jó =( Aztán anyum is haza jött és ő is osztja az észt. Dávid meg majdnem meg halt ma reggel. Aztán elkezdi msn-en, hogy ne gondoljak rá. Neki olyan könnyű mondani. Azt nem tudja, hogy én belül mit érzek. 0,5 literes pohárból a kakaót 12 perc alatt meg ittam, pedig meleg volt. xd Most meg fáj a nyelvem. Dáviddal minden oké volt. Estére tök jó fej lett. =)

 


Hírek

  • Honlap folytatása
    2012-07-29 21:58:04

    Sziasztok. Holnap folytatom a blog írását mindenkinek jó éjszakát puszi sziasztok

  • Blog folytatása
    2012-07-27 20:20:04

    Sziasztok a blogot csak 2012.07.30.-án tudom folytatni, mert jelenleg nem otthon vagyok. Meg értéseteket köszönöm és szeretlek titeket mindenkinek szép és jó nyári szünetet kívánok

Szavazás

Folytassam a blog írását?
Nem
Igen
Asztali nézet