MENÜ

Életem röviden
Olvassátok sok szeretettel.

2009.10.22 - 2009.11.02. Hétfő

 

Hát elsőnek is sziasztok. Eddig azért nem írtam, mert nem itthon voltam. Egész szünetet barátomnál töltöttem. EGy szombati nap discoban is voltunk. Meg ismertem Janit, Ádámot ( Dávid haverjai).  Jól el voltunk. Fél12-kor le léptünk és mentünk haza.

Vasárnap meg temetőbe mentünk és nem volt kedvem be menni ezért az apja meg sértődött. Dávid pedig rám volt dühös. Lehet hogy a szülei fognak közénk állni? Én ezt nem akarom. Ma kellett volna haza mennem, de Dávid fel hívta anyut, hogy valami műszaki hábja van a kocsinak és busz nagyon későn lenne ezzel nyertünk egy napot. :) Hétfőn reggel mennék Dáviddal az orvoshoz erre jön a mamája, hogy ne mennyek vele had mennyen egyedül stb. De végül vele mentem.  KEdden egésznap a suliban idegeskedtem, de szerencsére nincs semmi baja Dávidnak :)

Szerdán egész nap történelmet tanultam mert csütörtökön témazáró.

 

2009.11.05. Csütörtök

 

Ma reggel 06:05-kor keltem fel. Bepakoltam és indultunk öcsivel a suliba. Bogi ma nem jött, mert beteg. A Töri témazáró könnyű volt. Biozból tök könyyű szorgalmit kaptunk házinak. Öcsivel együtt jöttünk haza, bemenetünk el köszönni Dévtől, mert mennek vissza Kókára. Kár pedig Ritával jóban vagyok. Haza jöttem egyből msn Dáviddal. Elkezdtem írni a szorgalmit a zsiráfról. Közben el mentem boltba, anya munka helyéhez. 4 oldalt írtam a zsiráfról. Most Dáviddal beszélgetek msn-en ami tök jó! Jó éjszakát sziasztok.

 

2009.11.06. Péntek

 

Ma nem tudom háynkor keltem. Be mentem a suliba. Be adtam Ági néninek amit a zsiráfról írtam. Nagyon jó volt a suli. Dávid nem akar velem talizni se már, mert, hogy én haragszok a mamájára. Anya kitalálta, hogy mennyünk el egy boltba ez volt 17:00-kor, de az a bolt zárva  volt. Zsoltiról meg tudtam, hogy el költözött. Dávid meg úgy tünt, hogy minden rendben van. Oyan 7 körül haza értünk, ki mentem zenét hallgatni, utána már 8 óra volt. Fel jött Dávid msn-re, de semmi sincsen rendben.

 

2009.11.07. Szombat

 

Ma reggel 7-kor keltem fel arra, hogy apa kelteget. Ő evett mi addig Ádámmal fel öltöztünk, mert el mentünk vásárolni az Auchanba ott voltunk fél10-ig. Átmentünk a Prakrikerbe ahol kaptam 1 láva lámpát. 3500-ft-t, Rózsaszín és a buborékok fehérek. Nekem nagyon tetszik. 13:30-ra értünk haza. Apával be mnetünk a Cba-ba, de azt nem vettünk ami anyának kellett. Haza értünk nem sokkal késöbb rám csörgött Dávid, hogy van msn-en. Pár perccel késöbb anya ki találta, hogy mennyünk el a boltba. Így hát el mentem vele. MEgérte, mert kaptam 1000 ft-t. Nagyon bele vagyok esve Dávidba. Haza értünk anyuval, 15:10-ig beszélgettem Dáviddal ez után ő át ment Rolandhoz, én pedig Ritához. Ritával el mentünk a Müllerbe és a Kikkbe. Mikor ezzel a két bolttal végeztünk el indultunk haza. Nekem nagyon hány ingerem volt. Alig vártam, hogy haza érjek. Haza értem és ki mentem az udvarra zenét hallgatni. Rá 10 percre hívott Dávid, hogy van msn-en tök jó volt. Én legalábbis örültem neki, mert hogy tudok vele beszélgetni. Utána meg csak vita lett kurva jó. Mindegy imádom,szeretem meg minden.

 

2009.11.09. Hétfő

 

Ma vettem 1 rózsaszín fekete kockás sálat és 1 fekete fehér kockás övet.

A_sal.jpg , Ov.jpg

I Love you Dávid :) Ma délután még el mentem Pestre öcsémmel és 6-ra értünk haza. Apa ideges volt így át mentünk Bogiékhoz 8-ra haza jöttünk meg néztük a Barátok köztöt és utána vissza mentünk Bogiékhoz ott aludtunk. Hajnali fél 2-ig fent voltunk. Másnap a suliban meg majd nem el aludtam. Kedden nem tesiztem, mert dzsudó volt. Tök jó napom volt kedden délután 5-ig amíg Dávid fel nem jött msn-re, mert tök bunkó volt. Szerdán is ugyan ez. Este meg 20:10-kor kb vissza jött msn-re, hogy és bocsánatot kért azért, mert bunkó volt. Azt mondta :

- Bocsáss meg kicsim nem akartalak meg bántani. Nagyon szeretlek és Te kellesz nekem.

Erre én :

- Jó meg bocsájtok, de nagyon rosszul esett.

Utána 11-ig beszélgettünk reggel alig bírtunk felkelni, de nem baj ennyit meg ért. Csütörtökön jó volt a suli nem tudom miért, de jó volt. Ezen a délutánon még Dávid is normális volt. Szeretlek Dávid! 

 

2009.11.13. Péntek

 

Ma jó volt a suli. Nem tesiztem. Nem volt nyelvtan, fizika,földrajz felszerelésem, de nem volt belőle baj. Témazárót írtunk fizikából picit nehéz volt, de túl éltük. Kata kurváz engem meg a Bogit is, ezért össze vesztem vele. Többet nem a barátnőm az biztos ilyen barátnő nekem nem kell. 

Bogi hát öm izé... Ő az én legjobb barátnőm és egyben a kis hugom és nagyon szeretem.

Haza értem a suliból egyből mentem anyával meg öcsivel pestre. Bent Ádám Tibikével (unoka tesóm) találkozott Ádám, mert mentek az Apacsba Piercingért utána Pátyra és hétvégén mamánál alszanak. Anyuval mi meg a Királyhágó térre mentünk valamit meg nézni. Utána Révészékhez Ádám felsőjéért, de nem voltak otthon. El indultunk haza felé, de elötte ettünk Hot-dogot meg melegszendvicset anyuval. Budakeszin be mentünk a Cba-ba rágóért. Hazaértünk, de Dávid nem volt még fent msn-en. Nem baj, mert még ettem. Ma volt a Domino Days. Tök jó volt. Megdőlt a világ rekord.

 

2009.11.14. Szombat

 

Ma 9-kor keltem fel. 12-ig zenét hallgattam apa gépén aztán felmentem az én gépemhez. 12:09-kor meg el aludtam. xd 12:50--kor meg csörgött Dávid, hogy van msn-en. 13:30-ig beszéltünk utána ő ment takarítani közben elment Rolandhoz. 16:14-kor jött fel msn-re én meg akkor keltem fel megint, mert aludtam egyet. 17:30-ig beszéltünk utána elmentem anyuval a Cba-ba és közben bementünk Bogiékhoz. 19:30-ra értünk haza. Pill sír Bogi. Na vagyok. Dávidot felkeltettem és az lett a baja, hogy én csak 20:40-ig vagyok fent, ezért már 20:10-kor le lépett msn-ről. Nagyn rosszul esett tőle, hogy ilyen. 

 

2009.11.20-22.

 

Péntek. Ma jött hozzám Dávid. Elötte felhívott és azt mondta, hogy nem tud jönni. Én meg elkezdtem sírni meg minden bajom volt. Öcsém elszólta magát és így mentünk a Stadionokhoz Dávid elé. Mikor beért és le szállt a buszról nem engedtem neki, hogy meg csókoljon. A busz megállóban a Moszkva téren nem bírtam magammal és meg pusziltam. A buszon pedig meg csókoltuk egymást. Egész úton beszélgettünk meg mondta, hogy csak én kellek neki. Haza értünk elmentünk én, Ádám, apa Aldiba vásárolni utána mgé a Tescoba is be ugrottunk. Itthon. Dávid el volt apával meg anyuval így én ki mentem zenét hallgatni. Úgy tettem mintha nem lenne itt Dávid és beszéltem valamit Bogival, de nem tudom mit. Utána bem netem a szobámba és meg akartam nézni az ajándékom amit Dávid hozott, de be volt csomagolva. Dávid nem sokkal késöbb feljött a szobámba és oda adta az ajándékom, amit végre kibonthattam. Egy fa volt amibe bele volt égetve a következő írás:

 

Ha az óceán tinta lenne,

az égbolt pedig papír,

és az összes madár tollával írhatnék,

akkor sem tudnám leírni,

mennyire fontos vagy nekem!

Szeretlek kicsim!

 

A másik pedig kagylókból készült nyaklánc volt. Csoda szép.

Köszönöm szerelmem az ajándékokat! Imádlak és szeretlek. Csók <3

Hírek

  • Honlap folytatása
    2012-07-29 21:58:04

    Sziasztok. Holnap folytatom a blog írását mindenkinek jó éjszakát puszi sziasztok

  • Blog folytatása
    2012-07-27 20:20:04

    Sziasztok a blogot csak 2012.07.30.-án tudom folytatni, mert jelenleg nem otthon vagyok. Meg értéseteket köszönöm és szeretlek titeket mindenkinek szép és jó nyári szünetet kívánok

Szavazás

Folytassam a blog írását?
Nem
Igen
Asztali nézet