MENÜ

Életem röviden
Olvassátok sok szeretettel.

2010.02.01. Hétfő

 

Lehet, hogy Dávid szakítani fog velem sőt eddig 100%-ban úgy néz ki a dolog. Nagyon arra felé halad msn-en. Erre ilyet ír, hogy bizonyítsam be, hogy nem csalom meg még egyszer és akkor hinni fog nekem. De hát már szinte majd nem szakított velem, de mindegy.

2010.02.02. Kedd

 

Sziasztok. Ma kaptam Földrajzból 1 ötöst. Tesin próbáltunk farsangra, mert 5-én fellépek az osztályommal a suliban. Dávid is ott lesz. Ma mondta Dávid, hogy nem szakít.

 

2010.02.07. Vasárnap

 

04-én jött hozzám Dávid. Haza jöttünk volt egy kis veszek amit ő kezdett. Jó volt a farsang jól éreztük magunkat.

 

2010.02.10. Szerda

 

Sziasztok. Ma mentem le Dávidhoz. Nagyon jó itt lenni. Szeretlek édes!

 

2010.02.11. Csütörtök

 

Ma amikor hazaért Dávid evett, utána elmentünk a Sósi rétre a kocsijával. Ott át adta nekem a volánt és hát háromszor vagy többször le fulladtam a kocsival. Utána lassacskán el indultam. Kicsim váltott meg néha én is, bár nem nagyon tudtam, hogy mikor és hogyan kell váltani, de cica sokat segített. Egy kanyart kellett volna be vennem, de nem jött össze. Megcsúztam a havon és egy nagy hó kupacban kötöttünk ki, ahonnan nem tudtuk ki hozni a kocsit. = ( Ekkor cica kicsit próbálkozott vele aztán belátta, hogy semmi esélye. Oda mentünk az Erdész házához és megkérdeztük, hogy tudna-e nekünk segíteni ? Ő mondta, hogy mindjárt hazaér a fia a terepjáróval és akkor majd ő ki húz minket. Vissza mentünk a kocsihoz, mert én fáztam és benne volt a kabátom úgy döntöttem fel veszem. Cica ez alatt az idő alatt végig cigizett meg néha adott 1-2 puszit is. Meg jött a srác megpróbálta ki húzni a kocsit, de nem jött neki össze. Ekkor Cica be pattant a kocsiba és nyomta a gázt így ketten meg oldották a problémát. El indultunk haza felé Dávid le hozta onnan a kocsit utána át akarta adni a volánt, de már nem tudom, hogy a csere meg történt-e vagy sem. Mentünk Viktorékhoz, Dávid elmesélte nekik, hogy mi történt, s hogy volt. Nem sokkal késöbb hívott anya és mondtam neki, hogy majd nem össze törtem Dávid kocsiját. Képzelhetitek mit mondott na, de nem lényeg. Örüljünk neki, hogy nem törtem össze.

 

Hírek

  • Honlap folytatása
    2012-07-29 21:58:04

    Sziasztok. Holnap folytatom a blog írását mindenkinek jó éjszakát puszi sziasztok

  • Blog folytatása
    2012-07-27 20:20:04

    Sziasztok a blogot csak 2012.07.30.-án tudom folytatni, mert jelenleg nem otthon vagyok. Meg értéseteket köszönöm és szeretlek titeket mindenkinek szép és jó nyári szünetet kívánok

Szavazás

Folytassam a blog írását?
Nem
Igen
Asztali nézet